20210226_083242-1

Over Bosch

Arno Bosch is de man achter Bosch Elektrotechnisch en Service Bureau. Vanaf 2001 tot 2006 richtte het bedrijf zich op allround bouwwerkzaamheden. Daarna, na het behalen van alle benodigde diploma’s, besloot Bosch tot specialisatie op het terrein van elektrotechnische werkzaamheden.

Bosch is de afgelopen jaren geleidelijk gegroeid. Niet alleen in mensen maar ook in activiteiten. Belangrijk is dat klanten voor nagenoeg alle werkzaamheden die met ‘elektriciteit’ te maken hebben, bij Bosch terecht kunnen. Uitgebreide informatie leest u onder Wat Bosch doet

Voor vakmanschap, service en gemak is de slogan van Bosch

Vakmanschap klinkt vanzelfsprekend; feit is dat Bosch uitsluitend met goed opgeleide mensen werkt. Bovendien is het bedrijf een erkend leerbedrijf waar jonge mensen onder begeleiding van ervaren vakmensen het vak in de praktijk leren. Service betekent bij Bosch waar mogelijk rekening houden met de agenda en de activiteiten van de klant. Service is ook altijd meedenken over de beste oplossingen. Gemak is de derde belangrijke waarde die Bosch hanteert. Altijd is onze inzet erop gericht om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn en waar dat kan problemen uit handen te nemen.

 

Bel of mail ons voor een offerte of advies