20210510_124833

Installaties elektrotechniek

Wie te maken krijgt met een verbouwing of nieuwbouw denkt vanzelfsprekend goed na over de elektrotechniek en het installatiewerk. Voldoende tijd en aandacht hiervoor levert zowel gemak, comfort, mogelijkheden tot uitbreiding (dus toekomstbestendigheid), veiligheid en mogelijk ook energiebesparing op. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, besteedt Bosch Elektrotechnisch Service Bureau bij elke opdracht veel aandacht aan het voortraject in goed overleg met de opdrachtgever.

Gemak en comfort

Elektrotechnische installaties zorgen voor comfort en gemak in de vorm van verlichting, voldoende contactpunten voor elektrische apparatuur, goed aangelegde datanetwerken, alarmsystemen en niet te vergeten domotica.

Veiligheid en elektrotechniek

Uw veiligheid is een essentieel onderdeel van ons werk. De aanleg van een elektrotechnische installatie is specialistisch werk dat uitsluitend kan worden uitgevoerd door goed opgeleide vakmensen. Loop geen onnodige risico’s en schakel daarom altijd de specialist in. U voorkomt daarmee ernstige ongelukken, brand of vervelende storingen.

Energiezuinige elektrotechnische installaties

Energie wordt duurder en fossiele grondstoffen schaarser. De vraag naar duurzame oplossingen (minder uitstoot van CO2), dus oplossingen die het milieu minder belasten, neemt toe. Naast besparen op energie, zoeken we naar mogelijkheden om euro’s te besparen. Er komt meer vraag naar zonnepanelen, maar ook naar bijvoorbeeld bewegingsmelders die dragen bij aan energiebesparing, een laadpaal voor uw elektrische auto en led verlichting. Bosch zet zich op veel vlakken in voor duurzame oplossingen die ook goed zijn voor uw portemonnee.

Bel of mail ons voor een offerte of advies